نوشته شده توسط : ali

امروزه شرکت ها و سازمان های دارای رویه پیچیده ای هستند که اداره و مدیریت آنها را با مشکلات زیادی روبرو می کند. به همین دلیل برای راحتی و سهولت مدیریت شرکت ها، مناصب زیادی ایجاد شده است. یکی از این مناصب، مشاور حقوقی است. مشاور حقوقی می تواند در کنار مدیر، اداره امور شرکت را بر عهده بگیرد و در بسیاری از امور اداری و حقوقی شرکت به مدیر کمک کند.
همچنین مشاور حقوقی می تواند شرکت ها را در مقابل مسئولیت های کیفری، حقوقی، جزایی و انتظامی یاری دهد تا بهترین تصمیمات حقوقی را اتخاذ کنند. در این صورت شرکت ها با مسائل و مشکلات کمتری مواجه می شوند.

خدمات مشاور حقوقی

مشاور حقوقی به تمامی اصول و قوانین حقوقی تسلط دارد و می تواند امور حقوقی سازمان یا شرکت را تنظیم و تهیه کند. شرکت ها به مجموعه ای از آیین نامه ها و دستورالعمل ها نیاز دارند که این کار توسط کارشناسان حقوقی انجام می شود. مشاوران حقوقی می توانند تمامی پرونده های حقوقی و دعاوی شرکت را بررسی کنند. همچنین ارائه مشاوره حقوقی به کارکنان، که در جلسات دادرسی و دفاع از حق سازمان، انعقاد قراردادهای داخلی و خارجی، انجام کلیه کارهای مربوط به ثبت، تغییرات در ساختار، انحلال شرکت ها، انعقاد قراردادها و تفاهم نامه های بین سازمانی و سایر امور حقوقی دستگاه، انجام امور حقوقی مربوط به مناقصه، مزایده، جمع آوری اطلاعات لازم و استفاده از آنها برای دفاع از سازمان یا شرکت در محاکمقضایی و … به تخصص نیاز دارد که در این رابطه مشاور حقوقی به تمامی این امور مسلط است و می تواند مدیران را یاری دهد.

مشاورحقوقی ثبت شرکت

قبل از اینکه شرکت به ثبت برسد باید مراحل زیادی را طی کند که برخی از مدیران به رویه اداری آن آشنایی کافی ندارند و در بسیاری از موارد ثبت شرکت به تعویق می افتد که ضرر آن متوجه شرکت و موسسان می شود. حال اگر شرکت ها مشاور حقوقی استخدام کرده باشند، در زمان ثبت شرکت با هیچ مشکلی مواجه نخواهند شد و تمامی مراحل اداری توسط او انجام می شود. در برخی از کمپانی های بزرگ، چندین مشاور حقوقی به صورت تیمی با یکدیگر کار می کنند.

وظایف مشاور حقوقی ثبت شرکت

برای ثبت شرکت مشاور حقوقی موظف است تا به اداره ثبت شرکت ها مراجعه کند و ابتدا تمامی مدارک مورد نیاز را تهیه کند. سپس مجددا به اداره ثبت شرکت مراجعه کرده و اسناد را به اداره ثبت تحویل می دهد. مشاور حقوقی می تواند از سوی مدیر یا موسسان شرکت وکیل و نماینده باشد که در این صورت باید وکالتنامه را در تمامی مراحل ثبت شرکت به همراه داشته باشد. در صورتی که مدارک ناقص باشند، مشاور حقوقی موظف است تا برای تکمیل آنها اقدام کند.
پس از اینکه ثبت شرکت به اتمام می رسد، این بار نوبت به اخذ کد اقتصادی است که مشاور حقوقی برای دریافت آن به اداره مالیات مراجعه می کند. دریافت کد اقتصادی با طی کردن مراحل اداری آن انجام می شود که به دلیل تسلط مشاور حقوقی بر امور اداری، این کار سریعتر صورت می گیرد.



:: بازدید از این مطلب : 14
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 1 آذر 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ali

قانون مالیات های مستقیم چندین مرتبه دستخوش تغییرات شده است. در عین حال هر شهروند ایرانی موظف است تا این قانون را برای یک بار هم که شده مطالعه کند. این قانون تمامی شئونات زندگی را در برمی گیرد که عبارت است از:

قانون مالیات بر ارث

براساس ماده ۱۷ قانون مالیات، نرخ های مالیات بر ارث تعیین شده است که مطابق با این ماده، مالیات اموال و دارایی هایی که در نتیجه فوت شخص اعم از فوت واقعی یا فرضی منتقل می شود، به صورت زیر می باشد:
– سود سهام و سهم الشرکه، اوراق مشارکت، سایر اوراق بهادار و سپرده های بانکی و سودهای حاصل از آنها تا تاریخ ثبت انتقال به نام وراث تا نرخ ۳ درصد مشمول پرداخت مالیات هستند.
– برای سهام، سهم الشرکه و حق تقدم آنها ۱،۵ برابر نرخ های مذکور مالیات دریافت می شود.
– برای حق الامتیاز و دیگر اموال و حقوق مالی برابر با نرخ ۱۰ درصد ارزش روز مالیات دریافت می شود.

– برای انواع وسایل نقلیه موتوری، زمینی، دریایی و هوایی به نرخ ۲ درصد مالیات دریافت می شود.

مالیات بر اجاره املاک و مالیات بر خانه های خالی

درآمد اجاره مطابق با قرارداد، اعم از رسمی یا عادی مبنای تشخیص مالیات است و اگر مبلغ مندرج در آن کمتر از ۸۰ درصد ارقام مندرج در جدول املاک مشابه تعیین و اعلام شده توسط سازمان امور مالیاتی کشور باشد یا قراردادی نباشد و یا مودی از ارائه آن سرباز زند، میزان اجاره بها مطابق با جدول اجاره املاک مشابه مشخص می شود.
واحدهای مسکونی واقع در شهرهای با جمعیت بیشتر از ۱۰۰ هزار نفر که به استناد سامانه ملی املاک و اسکان کشور به عنوان «واحد خالی» شناسایی شده اند، از سال دوم به بعد مشمول مالیات معادل مالیات می شوند که باید معادل یک دوم مالیات متعلقه را پرداخت کنند. در سال سوم، معادل مالیات متعلقه و در سال چهارم و به بعد، معادل ۱٫۵ برابر مالیات متعلقه از آنها دریافت می شود.

مالیات بر درآمد

– درآمدهای تا سقف ۵۰ میلیون تومان باید سالانه ۱۵ درصد مالیات پرداخت کنند.
– درآمدهای بین ۵۰ تا ۱۰۰ میلیون تومان باید در سال ۲۰ درصد مالیات پرداخت کنند.
– درآمدهای بیشتر از ۱۰۰میلیون تومان باید ۲۵ درصد در سال مالیات پرداخت کنند.

معاملات تجاری و عقد قراردادها

مالیات هایی که در مورد معاملات تجاری و عقد قراردادها دریافت می شود، با توجه به اطلاعات معاملاتی اشخاص است که به صورت زیر می باشد:
– معاملات که با خرید و فروش دارایی ها، کالاها و خدمات مرتبط است.
– تجارت خارجی که موضوعات واردات، صادرات کالاها و خدمات در ارتباط است.
– قراردادهایی که به معاملات و فعالیت های تجاری مربوط است.
– قراردادهایی که به عملیات پیمانکاری و هرگونه خدمات مربوط است.
– اطلاعاتی که به خرید و فروش ارز، سکه و طلا مرتبط است.
– اطلاعاتی که به انواع خسارت های پرداختی و بیمه نامه های صادره مربوط است.
– اطلاعاتی که به صورت وضعیت حمل و نقل بار، بارنامه و مسافر مربوط می شود.

مالیات بازرسین مالیاتی

سازمان امور مالیاتی با هدف کنترل دفاتر، اسناد و مدارک مودیان (دستی و ماشینی) و نظارت بر اجرای صحیح و درست قوانین و مقررات مالیاتی، واحدی با نام «واحد بازرسی مالیاتی در سازمان امور مالیاتی کشور» را ایجاد کرده است که با تایید رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور یا نماینده وی، هیات های بازرسی که با مجوز مرجع صالح قضایی با عضویت نماینده دادستان یا دادگستری تشکیل می شود، در اقامتگاه قانونی، محل فعالیت مودی و محل نگهداری دفاتر، اسناد و مدارک و تجهیزات اعم از دستی و ماشینی (مکانیزه) حضور پیدا می کند و کلیه دفاتر، اسناد و مدارک، اطلاعات و سوابق مالی نزد مودیان را بررسی می نماید.

جلوگیری از انتقال اموال بدهکاران

مطابق با تغییراتی که قانون مالیات های مستقیم صورت گرفته است، دفاتر اسناد رسمی در هر مورد که نسبت به تنظیم اسناد وکالتی (بلاعزل) نسبت به اموال منقول و غیرمنقول و حقوق مالی اقدام کرده باشد، باید یک نسخه از اسناد تنظیمی را حداکثر تا یک ماه بعد به سازمان امور مالیاتی کشور ارائه دهد. پس از اینکه ثبت نقل و انتقال اموال و دارایی های منقول و غیرمنقول انجام شد و مطابق با این قانون برای آنها مالیات وضع گردید، تا زمانی که بدهی مالیاتی آنها به طور کامل پرداخت نشود، انتقال ممنوع خواهد بود.

ضوابط جدید مالیات بر حقوق

برای درآمد حقوق کارکنان دولتی و غیردولتی مازاد بر مبلغ معافیت سالانه، مالیات بر حقوق تا ۷ برابر آن مشمول مالیات سالانه ۱۰ درصد و نسبت به مازاد آن ۲۰ درصد می باشد. پرداخت هایی که کارفرمایان با عنوان حق المشاوره، حق حضور در جلسات، حق التدریس، حق التحقیق و حق پژوهش به اشخاص حقیقی غیر از کارکنان خود پرداخت می کنند، در حالیکه مشمول پرداخت کسورات بازنشستگی یا بیمه نیستند، باید ۱۰ درصد مالیات سالانه را پرداخت کنند.



:: بازدید از این مطلب : 12
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 1 آذر 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ali

آشنایی با سهام بسیار سودمند است. سهام به بخشی از سرمایه شرکت گفته می‎شود که توسط سهامداران تامین می‎گردد و میزان مشارکت، تعهدات و منافع صاحب سهم در شرکت سهامی را تعیین می‌نماید. سهام از نظر شیوه تامین، به دو نوع عام و خاص تقسیم می‎شود.


سهام به بخشی از سرمایه شرکت گفته می‎شود که توسط سهامداران تامین می‎گردد و میزان مشارکت، تعهدات و منافع صاحب سهم در شرکت سهامی را تعیین می‌نماید. سهام از نظر شیوه تامین، به دو نوع عام و خاص تقسیم می‎شود. در روش سهامی عام، ۲۰ درصد از کل سرمایه شرکت از طریق توافق موسسین برای خود ایشان تعیین و مازاد سرمایه نیز همراه با اعلام تعداد سهامی که اشخاص حق خرید آن را دارند، در طرح اعلامیه پذیره نویسی ذکر و برای اطلاع عموم منتشر می‎گردد. سهامی خاص زمانی صورت می‎گیرد که سرمایه شرکت از طریق شرکا تامین شود.

 
نوع دیگری از تقسیم بندی سهام

تقسیم بندی سهام از نظر مشخصات و دارنده آن به دو نوع سهام بانام و بی نام دسته بندی می‎شود :
۱- سهام با نام

اگر در شرکت‌های سهامی، نام و مشخصات دارنده سهم بر روی ورقه سهام ذکر شود، سهام بانام نامیده می‎شود. براساس ماده۴۰ قانون تجارت، جابه‎جایی و واگذاری سهام در شرکتهای سهامی باید در دفتر ثبت سهام شرکت ثبت شود و واگذار کننده یا وکیل یا نماینده قانونی او موظف است تا انتقال را در دفتر مزبور امضاء نماید. صاحبان سهام بانام در شرکت‌های سهامی عام حتی بدون موافقت مدیران شرکت می‎توانند سهام خود را به دیگران انتقال دهند. این در حالی است که در شرکت‌های سهامی خاص ممکن است جابجایی و واگذاری سهام تابع شرایط خاص مندرج در اساسنامه و یا با کسب اجازه از هیئت مدیره باشد.

 
۲- سهام بی نام

در صورتی که در شرکت‌های سهامی، نام و مشخصات دارنده سهم بر روی ورقه سهم ذکر نشود، سهام بی نام نامیده می‎شود که  به شکل سند در وجه حامل تنظیم و مالک، دارنده آن خواهد بود، مگر اینکه خلاف آن ثابت شود. برای واگذاری و یا جابجایی سهام بی‌نام، نیاز به ثبت آن توسط صاحب سهم یا وکیل او در دفاتر شرکت نخواهد بود.

 
حکم قانون برای انتقال و ثبت سهام

صاحبان سهام اعم از سهام بانام یا بی نام باید در مجامع عمومی مورد تشخیص قرار بگیرند تا هویت آنها احراز گردد. این امر به منظور بهره مندی از مزایای سود سهام  صورت می‎گیرد. همچنین ارائه اسامی و مشخصات سهامداران به حوزه‌های مالیاتی مربوطه همراه با اظهارنامه مالیاتی شرکت، الزامی می‎باشد.

سهامداران موظفند تا قبل از تشکیل مجمع به شرکت مراجعه، ورقه حضور در مجمع را اخذ نمایند و در روز مجمع اطلاعاتی هویتی کامل خود را به همراه با آدرس، تعداد سهام و تعداد رای در ورقه حضور و غیابی که به منظور تشخیص هویت سهامداران و تعیین حدنصاب قانونی برای تشکیل مجمع ترتیب داده می‎شود، به ثبت برسانند. سهامدارانی که از این طریق در ردیف سهامداران شرکت محسوب شوند، به آنها ورقه سهم تعلق می‎گیرد و در نتیجه از مزایای آن بهره‌مند می‎شوند. در صورتی که سهامدار با پرداخت مالیات، سهام خود را واگذار نماید، ۱۰ درصد از ارزش اسمی سهام اخذ و مفاصا حساب مالیاتی حقوق سهام و به شخص دیگری انتقال می‎یابد. همچنین واگذاری و نقل و انتقالات سهام باید در  دفاتر سهام شرکت ثبت گردد.

 
حکم قانون در صورت مفقود شدن سهام بی نام

از آنجا که سهام بانام تنها برای دارنده آن و با ارائه مدارک هویتی قابل استفاده و بهره برداری می‎باشد، لذا در صورت مفقود یا سرقت، با مشکل مواجه نمی شود، اما شرایط در رابطه با سهام بی نام متفاوت است. مطابق با ماده ۳۲۰ تا ۳۳۴ قانون تجارت، تمامی دارندگان اسناد در وجه حامل مالک و برای مطالبه وجه آن محقق محسوب می‌شود، مگر اینکه خلاف آن ثابت شود.

در صورت مفقود شدن اوراق سهام بی‌نام، ذینفع باید از طریق اقامه دعوی در دادگاه، سند بطلان سهام بی نام را درخواست نماید و اقدامات تامینی و پیشگیرانه به منظور عدم پرداخت امتیاز سهم مزبور را به اشخاص ثالث مطالبه کند. دادگاه نیز با توجه به مدارک واصله و بررسی شرایط، در صورتی که ادعای ذینفع یا شاکی را درست تشخیص بدهد، حکم اعلان از طریق روزنامه را برای دارنده سهم بی نام مجهول صادر می‎کند. پس از این امر، حکم دادگاه باید سه مرتبه در روزنامه رسمی منتشر و پس از گذشت سه سال، چنانچه ابراز کننده سهم محکوم و یا اصولا سندی به دادگاه ابراز نکند، دادگاه حکم بر بطلان سهام بی نام را صادر میکند. در این شرایط ذینفع می‎تواند مجددا حق درخواست سهم بی نام جدید را از شرکت مطالبه نماید.

 
سهام ممتاز

موسسان یک شرکت می‎توانند با توجه به تخصص، اعتبار و موقعیت آنان، برای خود و یا اشخاص ثالث سهام ممتاز یا ویژه‌ای را در نظر بگیرند. به عنوان مثال در صورتی که موسسان، مجموعه کل سهام شرکت را به ۳۰۰۰  سهم تقسیم کنند، می‌توانند بر حسب صلاحدید، سه عضو از ۵ عضو هیات مدیره شرکت را از شماره ۱ تا ۷۰۰ به عنوان صاحبان سهام  انتخاب کنند که حق رای بیشتری به آنان تعلق می‎گیرد و در عین حال می‎توانند سود سهام بیشتری را نصیب خود نمایند.



:: بازدید از این مطلب : 16
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 2 آبان 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ali

یکی از خصیصه ‏ها‎ی بارز شرکت تعاونی این است که سهامدار فقط می‎تواند یک رای صادر نماید. اما در شرکت‎های غیرتعاونی سهامدار بر حسب مقدار، سهام و نوع آن ممکن است چندین رای داشته باشد. از این رو در شرکت‌های تعاونی کنترل بر مبنای سرمایه، کاهش پیدا کرده و هیچگاه کنترل کار و اعمال نظارت با تعداد سهام و میزان سرمایه‌ای که متعلق به شخص است، ارتباط ندارد.


شرکت تعاونی مبتنی بر اصول و قواعدی است که آن را در قالب تعاونی از سایر شرکتها متمایز می‎کند. واژه تعاونی ابتدا در اواسط قرن نوزدهم به کار گرفته شد. در تعاونی‏ها‎، شراکت گروهی از افراد را شاهد هستیم که با هدف کسب سود و بهبود اوضاع اقتصادی و اجتماعی خود از طریق خودیاری، فعالیت می‎کند.

 
یکی از خصیصه‏ها‎ی بارز شرکت تعاونی این است که سهامدار فقط می‎تواند یک رای صادر نماید. اما در شرکت‎های غیرتعاونی سهامدار بر حسب مقدار، سهام و نوع آن ممکن است چندین رای داشته باشد. از این رو در شرکت‌های تعاونی کنترل بر مبنای سرمایه، کاهش پیدا کرده و هیچگاه کنترل کار و اعمال نظارت با تعداد سهام و میزان سرمایه‌ای که متعلق به شخص است، ارتباط ندارد. در واقع این نوع شرکت بصورت خود مختار و مستقل، مرکب از اشخاصی که داوطلبانه با یکدیگر متحد شده تا نیازهای اقتصادی و اجتماعی خود را از راه فعالیت‏ها‎ی دسته جمعی و با کنترل دموکراسی بر طرف کنند. اعضای تعاونی‏ها‎ در تلاشند تا از طریق همکاری با تعاونی‏ها‎ی محلی، ناحیه ای، ملی و بین المللی در فدراسیون‏ها‎، اتحادیه‏ها‎ و دیگر فعالیت‏ها‎ی دسته جمعی، نیازهای اعضای خود را به نحو موثری تامین نمایند.

 
ارکان شرکت تعاونی

شرکت تعاونی دارای دو رکن اصلی است که عبارتند از:


۱- مجمع عمومی عادی

مجمع عمومی عادی بالاترین مرجع تصمیم‎گیری در تعاونی محسوب می‎شود. این مجمع متشکل از تمامی اعضا یا نمایندگان تام الاختیار آنها می‎باشد که به صورت عادی و فوق العاده تشکیل می‎شود. هر عضو مجمع عمومی عادی بدون در نظر گرفتن تعداد سهام دارای یک حق رای خواهد بود. این مجمع که عموما بعد از هر سال مالی تشکیل می‎شود، حداقل در سال یکبار تشکیل می‎گردد. دعوت اعضا به این مجمع یکی از مسئولیتهای هیات‎ مدیره می‎باشد.
بر طبق مواد ۳۳، ۳۴ و ۳۷ قانون تجارت، اموری که در مجمع عادی انجام می‎شود عبارتند از:

        تصویب مقررات و دستورالعمل‏ها‎ی داخلی تعاونی

        انتخاب هیات مدیره و بازرسان برای مدت دوسال

        تصمیم‎گیری برای افزایش و یا کاهش سرمایه در محدوده قوانین و مقررات

        تصمیم‎گیری نسبت به ذخایر، پرداخت سود، مازاد درآمد و تقسیم آن طبق اساسنامه

        رسیدگی و تصمیم گیری در رابطه با ترازنامه، حساب سود، زیان و سایر گزارش‏ها‎ی مالی هیات مدیره

        تعیین برنامه‏ها‎ و خط مشی‏ها‎ی تعاونی، سرمایه گذاری، تصویب بودجه جاری، اعتبارات، وام‏ها‎ی درخواستی و سایر عملیات مالی به پیشنهاد هیات مدیره

 
۲- مجمع عمومی فوق العاده

مجمع عمومی فوق العاده با درخواست کتبی یک سوم از اعضای هیات مدیره و بازرسان شکل می‎گیرد. در این مجمع حضور دو سوم اعضا الزامی می‎باشد و چنانچه اعضا برای بار اول دور هم جمع نشوند، مجمع منحل می‎گردد. در صورتی که برای بار دوم، تعداد اعضایی که در مجمع حضور پیدا می‎کنند به میزان نصف به علاوه یک برسد، مجمع تشکیل می‎شود. قوانین ثانوی برای شرکت‏ها‎ و گروه‏ها‎ی بیش از ۵۰۰ نفر اجرا می‎شود. چنانچه مجمع فوق العاده به حد نصاب نرسد، در طول مدت یک ماه وزارت تعاون باید اقدام به تشکیل مجمع نماید. این مجمع به منظور تایید و تغییر هیات‎ مدیره و یا اساسنامه شکل می‎گیرد. مسئولیتهای‏ها‎یی که بر عهده مجمع عمومی فوق العاده است، عبارتند از تغییر مواد اساسنامه، تصمیم گیری نسبت به عزل یا قبول استعفای هیات مدیره و انحلال یا ادغام تعاونی.



:: بازدید از این مطلب : 26
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 2 آبان 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ali

اشتباهاتی که در زمان ثبت شرکت رخ می دهد ، بعدها در اداره شرکت مشکلات متعددی را بوجود می آورد. به همین دلیل دانستن این اشتباهات می تواند از گرفتار شدن به مشکلات بعدی جلوگیری کند

آنچه درباره ثبت شرکت باید بدانیم

اشتباهات جبران ناپذیر در مورد ثبت شرکت را بدانیم ، پس از اینکه تاسیس شرکت قطعی شد، باید به ثبت برسد. اما گاهی ثبت شرکت با مشکلات زیادی همراه است. علت آن می تواند ناآگاهی در مورد مراحل ثبت باشد. همچنین اشتباهاتی که در زمان ثبت شرکت رخ می دهد، بعدها در اداره شرکت مشکلات متعددی را بوجود می آورد. به همین دلیل دانستن این اشتباهات می تواند از گرفتار شدن به مشکلات بعدی جلوگیری کند. در زیر به برخی از این اشتباهات می پردازیم.

 
عدم شناخت فعالیت و هدف شرکت

اولین گام برای تاسیس شرکت، انتخاب موضوع فعالیت است. اگر موسسان شرکت نبست به موضوع شرکت هیچ اطلاعی نداشته باشند و یا هدف آنها از تاسیس شرکت روشن و مشخص نباشد، بعدها شرکت با مشکلات جدی مواجهه می شود. موسسان و شرکا باید به موضوع شرکت تسلط کامل داشته باشند.

 
عدم شناخت شرکا

برای تاسیس شرکت به چندین شریک نیاز است. اگر موسسان شرکت نسبت به یکدیگر شناخت کافی نداشته باشند، پس از مدتی میان آنها اختلاف نظر ایجاد می شود. بزرگترین مشکلاتی که در انتخاب اشتباه شرکا ممکن است رخ دهد، سوء استفاده، فریبکاری و زیر سوال رفتن اعتبار کل شرکت، عدم امکان در انحلال شرکت، عدم امکان خروج فرد سود جو از شرکت، عدم امکان تغییرات شرکت و تشکیل جلسه، امکان بوجود آمدن ورشکستگی و …. می باشد. بنابراین در زمان انتخاب شرکا باید به خوبی بر روی آنها شناخت پیدا کرد.

 
اطلاعات ناکافی در مورد قانون تجارت

تشکیل شرکت های تجاری با پیچیدگی بیشتری همراه است. به همین دلیل باید موسسان نسبت به قوانین تشکیل، ثبت و اداره شرکت اطلاعات کافی داشته باشند. برای مثال شرکا یا موسسان شرکت باید نسبت به تفاوت شرکت های با مسئولیت محدود و و شرکت سهامی خاص و یا تفاوت بین موسسه و شرکت اطلاعات کافی داشته باشند. زیرا ثبت انواع شرکت، میزان سرمایه مورد نیاز برای تشکیل و همچنین تعداد شرکا در شرکت های مختلف با یکدیگر متفاوت است.

 
اطلاعات ناکافی در مورد ثبت شرکت

ثبت شرکت روال خاصی دارد که موسسان باید نسبت به تمامی مراحل اطلاعات کافی داشته باشند. در غیر این صورت مراحل ثبت شرکت با مشکل مواجه می شود و موسسان مجبور می شوند تا یک مرحله را چندین بار تکرار کنند. برگشت مدارک از سوی اداره ثبت شرکت ها نیز از دیگر مشکلاتی است که در نتیجه نداشتن اطلاعات کافی در مورد روند ثبت شرکت رخ می دهد.

 
بی توجهی به سرمایه ثبت شرکت

برای ثبت شرکت، داشتن سرمایه لازم است. اما میزان سرمایه در تمامی شرکت ها یکسان نیست و از سوی دیگر سهم شرکا، میزان جمع آوری سرمایه و همچنین سرمایه نقد و غیرنقدی نیز با یکدیگر متفاوت است. برای مثال شرکت سهامی خاص را می توان با ۵۰۰ هزارتومان شرکت تشکیل داد. اما برای شرکت های سهامی عام از طریق پذیره نویسی سرمایه مورد نیاز تامین می شود. در برخی از شرکت ها نیز حداقل سرمایه ۱۰۰ هزار تومان است. با این وجود شرکت برای توسعه و پیشرفت باید این میزان سرمایه را باید افزایش دهد و نمی توان به حداقل سرمایه تکیه کرد. بی توجهی به میزان سرمایه شرکت نه تنها موجب می شود که کار پیشرفت و توسعه نداشته باشد، بلکه باعث بروز برخی مشکلات نیز می شود. زمانی که سرمایه شرکت افزایش می یابد، باید مراتب به اداره ثبت شرکت ها نیز گزارش داده شود.

 
بی توجهی به پرداخت مالیات

مالیات یکی از قوانین مدیریت و ثبت شرکت های تجاری می باشد. اگر موسسان شرکت نسبت به پرداخت مالیات بی توجه باشند، مشمول پرداخت جریمه های سنگین خواهند شد که مشکلات دیگری را برای شرکت در پی دارد. زمانی که شرکت به ثبت می رسد، مدیرعامل شرکت برای دریافت دفاتر قانونی پلمپ شده، تکمیل و تحویل اظهارنامه مالیاتی سالیانه در تیرماه هر سال و پرداخت مالیات تعیین شده، باید به اداره مالیات مراجعه کند.



:: بازدید از این مطلب : 49
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 9 مهر 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ali

ممکن است ورقه اختراع به نام یک متقاضی ثبت شود و پس از مدتی به هر دلیلی تصمیم به انتقال آن به فرد دیگری بگیرد. در این صورت قانونگذار حقوقی برای متقاضیان و دارندگان ورقه ثبت در نظر گرفته است
ورقه اختراع

ورقه اختراع به متقاضیانی داده می شود که اختراع را انجام داده باشند و برای ثبت آن به اداره ثبت شرکت ها مراجعه کرده باشند. اما ممکن است ورقه اختراع به نام یک متقاضی ثبت شود و پس از مدتی به هر دلیلی تصمیم به انتقال آن به فرد دیگری بگیرد. در این صورت قانونگذار حقوقی برای متقاضیان و دارندگان ورقه ثبت در نظر گرفته است. براساس این قانون ورقه ثبت به دو شکل قهری و اختیاری می تواند به فرد دیگری منتقل شود.
 

انتقال ورقه اختراع

 
انتقال ورقه اختراع به صورت اختیاری

تمامی اشخاص حقیقی و حقوقی که به نام آنها ورقه اختراع ثبت شده است، می توانند مطابق با همین قانون عین یا منافع ورقه اختراع را به فرد دیگری انتقال دهند و زمانی که این کار انجام می شود، تمامی منافع حاصل از ورقه اختراع از شخص اول به دارنده دوم منتقل می شود.
براساس ماده ۴۰ قانون ثبت علائم و اختراعات آمده است: « تمامی معامله‌، نقل و انتقال یا اجازه استفاده از اختراع و ورقه اختراع الزاما از طریق سند رسمی و از طریق دفاتر اسناد رسمی انجام می شود و پس از آن، باید سند تنظیم شده به اداره مالک صنعتی داده شود تا نقل و انتقال آن به ثبت برسد».

 
انتقال ورقه اختراع به صورت قهری

انتقال قهری ورقه اختراع به دو شکل انجام می شود :

        اگر صاحب و دارنده ورقه اختراع فوت کند و وارثان متوفی با مراجعه به محاکم قضایی برگه وراثت و انحصار وی را دریافت کنند، می توانند این برگه را به اداره مالکیت صنعتی تحویل دهند و برای انتقال ورقه اختراع به یکی از وارثین اقدام کنند. این کار طبق وصیت فرد فوت شده و یا قوانین ارث انجام می شود.

        یکی دیگر از اشکال انتقال قهری ورقه اختراع زمانی انجام می شود که یک شخص حقیقی یا حقوقی به مراجع قضایی مراجعه و مدعی شود که ورقه اختراع حق اوست و این ورقه از سوی شخص دیگری به ثبت رسیده است. در این صورت فرد شاکی باید با مستندات لازم این گفته خود را به اثبات برساند و زمانی که دادگاه نیز متوجه این اجحاف شود، حکم انتقال ورقه اختراع را به نام شاکی صادر می کند. البته در این نقل و انتقال، رئیس اداره مالکیت صنعتی باید حکم را تایید و با صدور دستور با حضور یکی از کارمندان اداره مالکیت، ورقه اختراع را انتقال دهد.
 
مزایای انتقال ورقه اختراع

انتقال ورقه اختراع مزایای متعددی را به دنبال دارد که عبارتند از:

 

        زمانی که ورقه اختراع منتقل می شود، دارنده این ورقه می تواند تمامی مبلغ مورد توافق را به یکبار دریافت کند و مجبور نیست تا منتظر مبلغ ماهیانه از سوی اداره مالکیت صنعتی باشد.

        اگر خطر جدیدتر فناوری از اختراع دارنده ورقه پیشی بگیرد، او از این خطر کناره گیری و آن را با مبلغ معین معامله کرده است.

        زمانی که دارنده ورقه اختراع شخص حقیقی باشد، انتقال مالکیت اختراع به یک شرکت تازه تاسیس، پیش شرطی برای تامین منابع مالی او خواهد بود.

 

 
شرایط انتقال ورقه اختراع

        زمانی که دارنده ورقه اختراع قصد انتقال آن را دارد، باید مراتب نقل و انتقال را در روزنامه رسمی کشور آگهی کند.

        صاحب ورقه اختراع باید مراتب نقل و انتقال را به اداره مالکیت صنعتی اعلام نمایند تا روند اداری ثبت انتقال انجام شود. در غیر اینصورت انتقال ورقه اختراع قانونی نیست.




:: بازدید از این مطلب : 41
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 9 مهر 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ali
دامنه ها
 
 
****************************************************************
 

smsarena.ir  peykeshadi.ir   kalaghperes.ir  navaye-bitab.ir iranmdn.ir   management-research.ir   alamdarejebhe.ir

 
*********************************************************************
 
*************************************************************************
***********************************************************************

 asrejavanan.ir  buyshimmer.ir femalehours.ir arbbatarh.ir buy-best.ir

 
**********************************************************************
 Ansar83.ir  lovelykids.ir  mazinet.ir   galaxy-kids.ir  gilanjobs.ir   b-gharargah.ir
Bia2prozhe.ir  newsresan.ir     Yeganehcloob.ir  zibar.ir  Castledl.ir ddfsb.ir  Deckcha.ir



:: بازدید از این مطلب : 56
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 1 مهر 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ali

 


adakit.ir

almasshoping.ir     aliabad-samacollege.ir    persianissimo.ir       rashtcemetery.ir    kafetakhfif.ir          axnew.ir

iranmicronet.ir    astaraonline.ir    atenas.ir    ghorvehtvto.ir     concrete-day.ir


greencard-pro.ir   varshahid.ir   fllowers313.ir         polyethylenes.ir     boran-barzan.ir        chemaztapeh.ir

*************************************************************************
 
 tehran-clinic.ir  shomalefarda.ir  iranavang.ir   wikipeda.ir  ir-micro.ir
***********************************************************************
 
 
      
 
*********************************************************************
 
*************************************************************************
***********************************************************************

 asrejavanan.ir  buyshimmer.ir femalehours.ir arbbatarh.ir buy-best.ir

 ******************************************************************

bahalbaxx.ir  iranwebbase.ir pnn24.ir rao-co.ir   sisx.ir

*******************************************************************

adote.ir asnafkaraj.ir b8b.ir gorganblog.ir buyslim-patch.ir downloadmovies.ir e-fakhteh-a.ir
 
**********************************************************************
 Ansar83.ir  lovelykids.ir  mazinet.ir   galaxy-kids.ir  gilanjobs.ir   b-gharargah.ir
Bia2prozhe.ir  newsresan.ir     Yeganehcloob.ir  zibar.ir  Castledl.ir ddfsb.ir  Deckcha.ir



:: بازدید از این مطلب : 50
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 1 مهر 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ali

 

 
 
****************************************************************
 
***********************************************************************
 
 
      
 
*********************************************************************
 
*************************************************************************
***********************************************************************


:: بازدید از این مطلب : 51
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 1 مهر 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ali
 

دامنه ها
 

adakit.ir

almasshoping.ir     aliabad-samacollege.ir    persianissimo.ir       rashtcemetery.ir    kafetakhfif.ir          axnew.ir

iranmicronet.ir    astaraonline.ir    atenas.ir    ghorvehtvto.ir     concrete-day.ir


greencard-pro.ir   varshahid.ir   fllowers313.ir         polyethylenes.ir     boran-barzan.ir        chemaztapeh.ir

*************************************************************************

mersada.ir
 
 
****************************************************************
 
***********************************************************************
 
 
      
 
*********************************************************************
 
*************************************************************************
***********************************************************************

 asrejavanan.ir  buyshimmer.ir femalehours.ir arbbatarh.ir buy-best.ir

 ******************************************************************

bahalbaxx.ir  iranwebbase.ir pnn24.ir rao-co.ir   sisx.ir

*******************************************************************

adote.ir asnafkaraj.ir b8b.ir gorganblog.ir buyslim-patch.ir downloadmovies.ir e-fakhteh-a.ir
 
**********************************************************************
 Ansar83.ir  lovelykids.ir  mazinet.ir   galaxy-kids.ir  gilanjobs.ir   b-gharargah.ir
Bia2prozhe.ir  newsresan.ir     Yeganehcloob.ir  zibar.ir  Castledl.ir ddfsb.ir  Deckcha.ir



:: بازدید از این مطلب : 78
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 14 شهريور 1397 | نظرات ()